Holistische Massage

Als eerste iets over de term Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt gepulst in een op de persoon afgestemd ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door ons hele lichaam. De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende, rollende en strekkende bewegingen.

Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Mede door de zachtheid en het respecteren van de grenzen ontstaat een veilige sfeer. De noodzaak om weerstand te bieden wordt minder. Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten. Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft. Het is alsof je jezelf op een andere manier leert kennen; het genieten, de grenzen en de mogelijkheden.

Holistic pulsing wordt geïntegreerd met een holistische massage.

Holistische massage is iets wat zich richt op het herstel van het evenwicht tussen uw lichaam en uw geest. Problemen en emoties die niet verwerkt zijn, stress, moeilijke situaties zullen zich vaak uiten in lichamelijke klachten zoals een pijnlijke rug, stijve nek, last van de armen of veel hoofdpijn.

Met een holistische massage zal er gekeken worden naar verschillende aspecten, om de lichamelijke maar ook de emotionele klachten aan te pakken. Holistische massage zal een goede bijdrage leveren aan de bewustwording van deze klachten waarna de cliënt in de vorm van keuzes maken, prioriteiten stellen, zich zal realiseren meer rust te nemen en meer aandacht te besteden aan het lichaam en de geest. Holistische massage mag niet gezien worden als een manier om te genezen, maar wel een manier om je op weg te helpen naar het beter voelen. Uiteraard is het wel van belang dat je altijd naar een huisarts gaat als de klachten aanhouden, want nogmaals: massage is geen vorm van genezen.

Effecten van massage in het kort:

  • Stimuleert de bloedsomloop
  • Stimuleert de stofwisseling
  • Geeft ontspanning
  • Geeft energie
  • Leert contact te maken met het gevoel
  • Herstel van het totale evenwicht

  •   Tarief: €35,- p.p.