Huisregels praktijk Mahamudra

De praktijk is op de eerste verdieping in ons huis. We behandelen alleen op afspraak. Beneden is er mogelijkheid voor gebruik van het toilet.

Voor mensen met een beperking kunnen we een behandeling aan huis regelen. Bij meer dan 10 kilometer rekenen we € 5,00 extra.

Bij de eerste afspraak is er een korte intakegesprek. Alle informatie is strikt vertrouwelijk en zal nooit aan derden worden verstrekt.

Als je onder doktersbehandeling bent en/of medicijnen gebruikt, overleg dan altijd eerst met je arts of je een massage mag ondergaan. Geef voor aanvang van de massage aan of je ergens last van hebt en/of dat er ergens rekening mee moet worden gehouden m.b.t. je gezondheid, medisch of psychisch verleden of andere zaken die van belang kunnen zijn. Indien er twijfel is over een aandoening of blessure, kan de massage altijd stop gezet worden en kun je worden doorverwezen naar een arts.

De massagepraktijk is niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van niet door cliënt genoemde symptomen, blessures of aandoeningen.

We behouden ons het recht voor om cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.

Hygiëne staat bij ons in een hoog vaandel en daarom verzoeken we je voordat je naar onze praktijk komt te douchen. Dit werkt het meest prettig voor beide partijen.

Tijdens de behandeling gelieve de mobiele telefoon uit te schakelen.

De massages zijn gericht op het verbeteren van lichaam en geest en hebben dan ook niets te maken met erotiek.

Gemaakte afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd. Indien een afspraak niet tijdig wordt afgezegd zal er een “no show” tarief van € 45 in rekening worden gebracht.

Bereikbaarheid.

Eigen vervoer.
Onze praktijk is goed te bereiken. Er is voldoende parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer.
Voor diegene die met het Openbaar Vervoer komen. Je neemt Arriva lijn 60 naar Linne, halte Molenweg. Van af de halte is het ongeveer 5 minuten lopen.