MIR-Methode voor volwassenen

Wat is de MIR-Methode?
De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam 'MIR' staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. 'MIR' betekent 'Vrede' in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

Voor wie is de MIR-Methode bedoeld?
De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode doen
Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Wat je daarbij nodig hebt is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden.

Niet geloven, gewoon doen
Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: "Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft."

We helpen je graag
De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes. Haar team van MIR-Methode Begeleiders kun je op deze website vinden. Zij zijn getraind in het nog effectiever en dieper laten doorweken van de MIR-Methode in jouw specifieke geval. Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt of gewoon omdat je het te lang vindt duren.

Gezond verstand gebruiken
De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

Kijk naar de uitgebreide instructievideo op onderstaande website voor de hele uitleg. Je kunt je daar ook aanmelden voor de gratis tipmailtjes ter ondersteuning. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek.

Meer informatie
www.mirmethode.nl
Klik hier voor de brochure van de MIR-Methode.


  Tarief: €49,50 intake
Tarief: €30,00 vervolg