Wat is Oncoreflex?

Oncoreflex is een therapie die gericht is op de oncologische patiƫnt met als doel de kwaliteit van leven te verbeteren.

Oncoreflex kan ondersteuning bieden voor, tijdens en na de reguliere behandelingen van chemokuren, bestralingen en/of operaties om de bijwerkingen te verminderen.

Voor iemand bij wie de diagnose kanker is gesteld is het veelal een verademing om op een andere, liefdevolle manier aangeraakt te worden dan tijdens medische behandelingen. De ontspannende, zachte en prettige aanraking heeft een positieve uitwerking op het parasympatische zenuwstelsel, waardoor klachten als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, angsten, slapeloosheid en depressie kunnen verminderen.

Wat kan ik u bieden tijdens de massage? Een diepgaande werking die u een moment van innerlijke rust geeft mede door de ontspannende en zachte aanraking, wat een positieve uitwerking heeft en waardoor klachten kunnen verminderen.

Mijn massage biedt ondersteuning en ruimte voor alle gevoelens en emoties die gepaard kunnen gaan met de diagnose kanker zoals angst, paniek, onrust en eenzaamheid. Deze emoties mogen tijdens de massage zeker getoond worden. De diepgaande werking van de massage geeft een moment van innerlijke rust.

Het doel van deze massage is:
  • de kwaliteit van leven te verbeteren en te ondersteunen in al hun fases waarin ze terecht komen
  • verlichting te geven aan de bijwerkingen die u ervaart tijdens hun kuren
  • het lichamelijke systeem te herstellen
  • het emotionelen systeem te ondersteunen en ruimte te geven voor alle gevoelens en emoties die gepaard gaan met de diagnose kanker
Ik ben gespecialiseerd in het geven van massage bij de ziekte kanker en ben een ervaren massagetherapeut, ik help u graag!