Mijn naam is Jacqueline, geboren in 1960 en woon samen met Nico in het prachtige dorpje Linne, in het midden van Limburg.

Enkele jaren geleden heb ik de tijd en mogelijkheid gehad om na te denken hoe ik verder wilde met mijn leven. Ik ben er achter gekomen dat de mens in zijn totaliteit heel spannend is. En ik wil graag bezig zijn met de mens en bijdragen aan zijn welzijn.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als begeleider beschermd wonen en werkzaam als voetreflexzonetherapeut bij Houben Fysiotherapie te Sittard.

In september 2007 ben ik begonnen aan de opleiding voetreflexologie. Deze HBO-opleiding heb ik gevolgd bij het instituut Sonnevelt. In juni 2010 heb ik met goed gevolg de opleiding voetreflexzonetherapeute afgesloten. In juni 2011 ben ik geslaagd voor de HBO-opleiding Medische Basiskennis. Deze opleiding heb ik nogmaals gevolgd in 2016, maar dan als HBO+. Dit heb ik gedaan om de vergoeding voor de behandelingen te kunnen blijven ontvangen.

Na het met goed gevolg afsluiten van beide opleidingen ben ik nu een gediplomeerd en erkend voetreflexzonetherapeute. Ik heb me aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT (Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten).

In 2011 heb ik het diploma tot ontspanningsmasseur behaald. Een andere opleiding die ik heb gevolgd is de opleiding tot begeleider MIR-Methode. Deze heb ik in 2014 afgerond.

Momenteel volg ik de opleiding tot Persoonlijksheidscoach aan de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg te Maastricht. De behandelingen worden nu mogelijk (gedeeltelijk) vergoed door de ziekenfondsen. Ik heb een zeer gedegen ervaring met voetreflexologie bij lichamelijke- en geestelijke gehandicapten. Neem voor het maken van een afspraak eerste even de tijd om de huisregels door te nemen. Klik voor meer informatie over de behandelingen die ik, Jacqueline, kan uitvoeren op onderstaande linken: Ik hoop je spoedig te mogen begroeten in onze praktijk.

Klik voor meer informatie over de behandelingen die ik, Jacqueline, kan uitvoeren op onderstaande linken: 

Mijn naam is Nico, geboren in 1955 en woon samen met Jacqueline in het prachtige dorpje Linne, in het midden van Limburg.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij het UWV, maar er is meer dan kantoorwerk.

In 2006 ben ik begonnen met de basisopleiding holistische massage. Na de eerste basiscursus ben ik verder gegaan met de vervolgopleiding en heb in 2008 mijn diploma masseur holistische massage behaald. Sinds maart 2008 ben ik gediplomeerd "intuïtief" masseur. Mijn beroepsopleiding heb ik genoten bij opleidingsinstituut "Libera".

In September 2008 ben ik begonnen met de opleiding sportmasseur. Deze opleiding heb ik in november 2009 met goed gevolg afgesloten. Hierna heb ik de opleiding blessurepreventie gevolgd. Deze heb ik in maart 2013 met goed gevolg afgerond.

In december 2013 ben ik gestart met de opleiding voor Triggerpoint-coach. Ik mag me nu behandelaar triggerpoints noemen.

In september 2016 ben ik begonnen met de opleiding tot sporttherapeut. Deze hoop ik in juni 2017 met goed gevolg af te ronden.

Vanaf januari 2010 ben ik werkzaam als sportverzorger bij voetbalclub FC Maasgouw.

Wat is er meer ontspannen dan om een uur lang aangeraakt te worden door een stel zachte handen. Een goede massage is er voor iedereen. Een regelmatige massage zorgt ervoor dat de spieren soepeler worden, de mobiliteit verbetert en bijdraagt tot hogere prestaties.

Neem voor het maken van een afspraak even tijd om de huisregels door te nemen.

Klik voor meer informatie over de behandelingen die ik,
Nico, kan uitvoeren op onderstaande linken: